Kick & Thai

VIDEO Anđela Pandža i Matej Anđelović najbolji na državnom prvenstvu u tajlandskom boksu

U Zagrebu je održano 22. državno prvenstvo u tajlandskom boksu za mlađe juniore i juniore, te mlađe seniore i seniore.

Natjecanje je obilovalo sjajnim i atraktivnim borbama koje ste mogli pratiti putem našeg YouTube kanala.

Na prvenstvu je nastupilo 120 natjecatelja koji su u ringu pokazali veliku srčanost i borili se do posljednjeg atoma snage.

Sandrino Starčević, predsjednik Saveza tajlandskog boksa Grada Zagreba i glavni trener kluba Muay Thai Academy ističe kako je ovo natjecanje bilo potrebno glavnog gradu Hrvatske.

– To je natjecanje velika stvar za Grad Zagreb i općenito za tajlandski boks u našem gradu. Sretni smo što smo dobili priliku prvenstvo odraditi ovdje uz podršku nacionalnog saveza.

Veliki broj natjecatelja jamčilo je oštru konkurenciju, te vrhunske okršaje. Borci su imali sjajnu podršku navijača uz ring, a i posjećenost je bila vrlo dobra.

Na kraju natjecanja dodijeljena su priznanja najuspješnijima, a za najbolje natjecatelje izabrani su Anđela Pandža iz Splita i Matej Anđelović iz Muay Thai Academyja.

– Zahvalio bih se nacionalnom savezu i predsjedniku Mariju Franiću što nam je dao šansu da to napravimo u Zagrebu. Nadam se da smo ispunili zadatak i da ćemo u daljnjoj suradnji uraditi još bolje – istaknuo je Sandrino Starčević i dodao:

– Bilo je ukupno 120 natjecatelja što je veliki broj boraca. Za najbolju borkinju prvenstva izabrana je Anđela Pandža iz Splita, a za najboljeg borca Matej Anđelović iz Muay Thai Academyja.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button