Kick & Thai

VIDEO Alistair Overeem i Badr Hari imali prvo sučeljavanje uoči priredbe na kojoj se bori i Plazibat

Dvojica vrhunskih kikboksača Alistair Overeem i Badr Hari ponovno će se obračunati u ringu i to 8. listopada na Glory: Collision 4 priredbi u Arnhemu. Bit će to njihov treći međusobni okršaj.

Overeem je u prosincu 2008. nokautirao Harija, a godinu kasnije je Marokanac uzvratio na isti način.

Nizozemski borac i bivši član UFC-a je posljednji kickboxing meč imao 2010. godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Petera Aertsa i osvojio K-1 Grand Prix, dok je Hari posljednji put u ringu bio u ožujku, ali je meč protiv Arkadiusza Wrzoseka prekinut zbog divljanja poljskih huligana.

Badr nema pobjedu od 2015. godine (Ismael Londt).

Overeem i Hari prvi su se put pojavili pred novinarima uoči priredbe. Marokanac je opisao svoje iskustvo iz borbi protiv Alistaira.

– Borbe protiv Overeema bile vrhunac moje karijere. Bili su to legendarni mečevi, mislio sam da nije tako dobar, ali me iznenadio, bio je poput tornada. No sada je sve drukčije, znam što mogu očekivati, a on se nije dugo borio – kazao je Badr Hari.

Na istoj Gloryjevoj priredbi najavljeni su nastupi našeg najboljeg kikboksača Antonija Plazibata i Levija Rigtersa, no još se ne zna protiv koga će se boriti.

Plazibat će nastupiti u meču za pojas, no još se ne zna hoće li to biti za privremenog prvaka teške kategorije ili će Rico Verhoeven ostati bez naslova, pa će se Antonio boriti za titulu najboljeg.

Najbolji hrvatski kikboksač će se boriti protiv pobjednika meča između Jamala Ben Saddika i Benjamina Adegbuyija koji će se obračunati 20. kolovoza u Düsseldorfu.

Odgovori

Back to top button