Kick & Thai

Svjetski i državni prvaci na tradicionalnom kickboxing kupu 25. Croatia Open u Kutini

U Kutini se 18. prosinca održava veliki međunarodni božićni kickboxing kup 25. Croatia Open na kojem će nastupiti 500-tinjak natjecatelja.

Tradicionalni turnir jamči odlične borbe jer su završena sva svjetska i europska natjecanja, na kojima su naši kickboksači postigli odlične rezultate.

Natjecanje počinje u 10 sati u Sportskoj dvorani Kutina uz prijenos uživo na YouTube kanalu CroRing.

Natjecatelji će se boriti u četiri discipline: low kick (J+S), point fighting, kick light, light contact (djeca, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori).

– Turnir će biti iznimno zanimljiv turnir, jer nam dolaze svjetski i državni prvaci. Posebno neizvjesne borbe očekuju se u ringu, zbog vrlo oštre konkurencije u seniorskoj i juniorskoj kategoriji. Imat ćemo osamdesetak borbi u ringu i vjerujem kako će svaka biti vrlo zanimljiva – kaže organizator turnira i trener Josip Cerovec.

Očekuje se nastup većeg broja reprezentativaca i natjecatelja iz okolnih zemalja koji su ove godine postigli sjajne rezultate.

A osim domaćih kickboksača, dolazak u Kutinu zasad su potvrdili natjecatelji iz Slovenije, BiH i Mađarske.

No prijave su otvorene do iduće srijede, pa se očekuje još veći popis stranih boraca i jača konkurencija.

– Svoj su dolazak potvrdili mnogi osvajači najsjajnijih svjetskih odličja. Prijave su otvorene još nekoliko dana pa očekujemo još natjecatelja, a vjerujem da će među njima biti još prvaka – dodao je Josip Cerovec, koji ističi kako će se i to natjecanje zbog epidemioloških mjera održati bez gledatelja.

Glavni pokrovitelji turnira su Grad Kutina i Sisačko-Moslavačka županija.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button