Kick & Thai

Hrvatski kickboksači uskoro u Osijeku uz prijenos na našem YouTube kanalu

U Osijeku će se 8. i 9. svibnja održati državno prvenstvo u kickboxingu. Organizatori natjecanja Kickboxing klub Sveti Duh i Hrvatski kickboxing savez dobili su sve potrebne dokumente i dopuštenje za organizaciju prvenstva u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Jug II, a možete ga uživo pratiti na našem YouTube kanalu.

– Dobili smo odobrenje Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije i Središnjeg državnog ureda za šport za organizaciju prvenstva Hrvatske u kickboxingu. U subotu 8. svibnja održat ćemo K1 natjecanje za juniore, a dan kasnije će nastupiti seniori – kaže predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić.

Prijave će se primati do utorka 4. svibnja do ponoći, a onda će se održati ždrijeb. To će biti prvo natjecanje od listopada prošle godine i državnog prvenstva koje se održalo u Omišu.

– Naši borci su željni natjecanja. Očekujemo velik broj prijava, jer će to biti izlučno natjecanje za međunarodna prvenstva – istaknuo je Tomislav Bilandžić, te naglasio kako će se državno prvenstvo održati pod strogim epidemiološkim mjerama.

Državno prvenstvu u kickboxingu pratite putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Državno prvenstvo u kickboxingu u Omišu 2020. Foto: Facebook (Crokickboxing.hr)

Odgovori

Back to top button