Kick & Thai

10. Memorijalni kickboxing kup ‘Josip Jović’ pratite na YouTube kanalu CroRing

U Sportskoj dvorani Slunj u subotu se održava 10. Memorijalni kickboxing kup ‘Josip Jović’. Na natjecanju će nastupiti više od 200 natjecatelja iz 32 kluba, a prijenos turnira od 10 sati pratite na našem YouTube kanalu.

Organizator natjecanja je Kickboxing klub ‘Škorpion’, a održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i MUP-a RH, povodom sjećanja na redarstvenu akciju 1991. poznatiju pod nazivom ‘Krvavi Uskrs’ na Plitvicama kao i s posebnim pijetetom odavanje počasti prvoj žrtvi Domovinskog rata, hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću.

– Na ovom natjecanju uvrstili smo tatami discipline (point fighting, light contact te kick light) koje su nam vrlo bitne i interesantne, jer u njima nastupaju sve dobne skupine, a ponajviše djeca i kadeti kojih je i ponajviše te početnici koji kroz ovakva natjecanja stječu važna iskustva kako bih na velikim kickboxing priredbama ostvarili što bolje rezultate – ističe Zdravko Begović.

Svečano otvaranje natjecanja je u 9.45, a turnir počinje u 10 sati.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button