Kick & Thai

Antonio Plazibat poručio Seanu Stricklandu: Baš si pokazao koliko je lako boriti se protiv kickboksača

Seana Stricklanda je nakon šest pobjeda u nizu zaustavio Brazilac Alex Pereira. Američki borac je prošlog vikenda na UFC 276 priredbi u Las Vegasu izgubio brutalnim nokautom već na polovici prve runde.

Bivši kickboksački prvak je tako na vrlo atraktivan način stigao do treće pobjede u najvećoj svjetskoj MMA promociji i vjerojatno će biti sljedeći izazivač u borbi za naslov prvaka srednje kategorije protiv Israela Adesanye.

A Strickland je u tjednu uoči priredbe bio odlično raspoložen te je svojim izjavama punio medijski prostor. U nekima se dotaknuo kikboksače, te je Alexu Pereiri poručio:

– Nema Gloryjeva kikboksača u niti jednoj težinskoj kategoriji protiv kojeg se ne bih mogao boriti i razmjenjivati udarce u borbi na nogama. Nemoj misliti da samo zato što si veliki Brazilac koji je nokautirao Izzyja prije 20 godina, da se zato ne mogu boriti protiv tebe.

Amerikancu to kao nije bilo dovoljno, te još malo želio isprovocirati brazilskog borca.

– Vidjet ćemo. Bude li me koji njegov udarac ozlijedio, onda ću se okrenuti kukavičjem načinu borbe – hrvanju. No nadam se da ću biti uspješan u borbi na nogama tog strašnog i velikog Brazilca – kazao je Sean Strickland.

Najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat reagirao je na izjavu Amerikanca, te mu putem Instagrama poručio:

‘Sean Strickland, hvala ti što si nam pokazao koliko je lako boriti se i razmjenjivati udarce protiv kickboksača. A bio je to meč prema tvojim pravilima’.

Odgovori

Back to top button