Boks

Youtuber ističe kako Canela u zadnjim borbama niti jedan suparnik nije doveo na iskušenje

Youtuber Jake Paul maksimalno koristi svoju popularnost i sve što kaže ili objavi na društvenim mrežama vrlo se brzo proširi internetom.

Pripremajući se za boksački okršaj protiv bivšeg UFC-ova borca Tyrona Woodleya koji će se održati 29. kolovoza, Jake je prije neki dan prozvao ni manje ni više nego Canela Alvareza, prvaka super-srednje kategorije u WBO-i, WBA-u (Super) i WBC-u.

Meksička zvijezda je trenutačno među najboljima ‘P4P’ boksačima na svijetu.

Canelo u profesionalnoj karijeri ima omjer 56-1-2, dok Jake Paul ima samo tri profesionalne pobjede, protiv kolege AnEsonGia, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona te nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena.

– Canelo je ubojica u kategoriji do 76 kilograma, a ja ima 17 kila više od njega. I viši sam od njega za deset centimetara. Zadnjih nekoliko borbi nije se borio protiv nekoga tko bi ga doveo na iskušenje. Svi su bili laki protivnici koji su samo padali dupe – kazao je Jake Paul i dodao:

– Moram nastaviti kao dosad, skupljati iskustvo i boriti se sa sve boljim borcima. Stalno sam u dvorani i treniram, moram zadržati zvjezdani status koja zarađuje desetke milijuna dolara u prodanim ‘PPV’ prijenosima. To je biznis. Ako Canelo to shvati i on će tražiti svoje mjesto u tom biznisu.

Odgovori

Back to top button