Boks

Wilder slomio ruku, a njegov trener poručio: Deontay će neko vrijeme biti izvan ringa

Trilogija između Tysona Furyja i Deontaya Wildera je završila. Kralj Cigana je u boksačkom spektaklu održanom u Las Vegasu nokautom u 11. rundi pobijedio Brončanog bombardera.

Wilder je u četvrtoj rundi dvaput rušio Furyja, no nakon toga meč je krenuo u jednom pravcu. Britanac je nametnuo svoju ritam i strpljivo čekao priliku.

Fury je u meč ušao s gotovo 18 kilograma više od protivnika, a kako je borba odmicala Wilder se sve više umarao.

Brončani bombarder u drugoj polovici okršaja više nije došao u priliku ugroziti Kralja Cigana.

Wilder je nakon meča završio u bolnici na pregledu, a njegov trener Malik Scott otkrio s kakvim je posljedicama izašao iz okršaju s Furyjem.

– Liječnici su ga pregledali u bolnici i sve je u redu. Ima rasječenu usnicu, te je slomio ruku, prst ili članak. Život ide dalje… – rekao je Malik Scott za ESNews, te pohvalio Wilderova protivnika:

– Uvijek sam govorio da je Fury dobar, jako dobar, zapravo je fantastičan. On je veliki borac. I Wilder je bio sjajan, no Fury je bio bolji. Bilo je to sjajno iskustvo.

Trener je najavio kako će se Brončani bombarder na neko vrijeme povući iz ringa.

– Kazao je kako neko vrijeme neće boksati. I ja želim da se dobro odmori. Mnogo je trenirao, čak i prekovremeno, malo je vremena ostavljao za odmor. Sada mu treba neko vrijeme za oporavak i neka se odmara – podvukao je Malik Scott.

Odgovori

Back to top button