Boks

VIDEO Fury: Ne znam što Joshua priča. Pijem 12 piva dnevno, ne jedem i prestao sam trenirati

Tyson Fury i Anthony Joshua trebali bi ove godine trebali bi ove godine boksati za apsolutnog prvaka svijeta. Ugovor je nakon dugih pregovora sastavljen koji još samo treba potpisati. Njihov okršaj za ujedinjenje titula svi s nestrpljenjem čekaju, a nedavno je glavni organizator spektakla Eddie Hearn potvrdio kako su ugovor s Joshuine strane svi potpisali, te se čeka da to isto učini Fury i članovi njegovog tima.

No čini se kako Kralj Cigana ima neke druge informacije.

– Sve dok ne budem imao datum, dogovorenu borbu i brdo novca u svom džepu taj meč ne postoji – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Mnogo toga još može pokvariti planove, a da se za to ne zna. Ništa nije riješeno dok ne uđemo u ring, a tome još nismo ni blizu.

I dok Joshua nije ni prestao trenirati, Fury nastavlja živjeti opušteno.

– Iskreno, prestao sam trenirati. Popijem dnevno između osam i 12 piva, ne jedem i sve kalorije koje unosim je putem alkohola. Odmaram se, želim malo uživati i ne razmišljam o toj borbi – istaknuo je Tyson Fury.

Dotaknuo se biznisa kojim se bave promotori Eddie Hearn i Bob Arum.

– Njihov je posao da prodaju borbe. Ne znam što Joshua priča jer nisam na društvenim mrežama, ali što se mene tiče, nikakva borba nije dogovorena – zaključio je Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button