Boks

VIDEO Fury nakon pobjede urlao na Usyka: Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći

Svjetski prvak teške kategorije Tyson Fury je na boksačkoj priredbi u Londonu prekidom u desetoj rundi pobijedio Dereka Chisoru i treći put obranio pojas WBC-ov pojas prvaka.

Kralj Cigana je nakon trijumfa prozvao Ukrajinca Oleksandra Usyka, koji je u kolovozu u uzvratnom meču pobijedio Anthonyja Joshuu i obranio pojaseve WBA, WBO i IBF prvaka teške kategorije. Ukrajinski borac je meč gledao iz prvog reda.

– Hvala mom spasitelju Isusu Kristu na ovoj pobjedi – kazao je nakon meča Tyson Fury, pa nastavio:

– Ovdje je 60 tisuća navijača i to meni znači sve, želim se svima zahvaliti. Boga vas blagoslovio. Osjećao sam se dobro, ali trebalo mi je toliko rundi, jer nisam dugo boksao. Sjajno je bio tri puta se boriti protiv Del Boya, on je pravi britanski ratnik. Moji udarci bi nokautirali bilo kojeg drugog borca, a on me pitao mogu li jače.

Kralj Cigana se nakon toga okrenuo Usyku i njihovom potencijalnom meču za ujedinjenje naslova.

– Gdje je taj zečić Oleksandr Usyk? Ti si sljedeći – zaprijetio je Tyson Fury, te nastavio urlati na Ukrajinca koji je došao do ringa i samo ga mirno gledao:

– Pobijedio si bodybuildera (Anhonyja Joshuu), ali ja nisam bodybuilder. Već sam riješio jednog Ukrajinca, ti si sljedeći. Idemo! Sad se smiješ, ali završit ću te. Tu je i Joe Joyce, ja sam jedini koji proziva tvoje ime. Ako neće Usyk, idemo ti i ja zapaliti Wembley. Ja te se ne bojim.

Meč između Furyja i Usyka mogao bi se dogovoriti za veljaču ili ožujak sljedeće godine.

Odgovori

Back to top button