Boks

VIDEO Deontay Wilder ponovno u dvorani i poručuje: Još uvijek sam onaj nemilosrdni gad

Brončani bombarder bio je neuvjerljiv u posljednjem meču koji je imao krajem prosinca prošle godine na priredbi u Rijadu.

Deontay Wilder je razočarao svojim nastupom, te je na kraju jednoglasnom odlukom sudaca uvjerljivo izgubio protiv Josepha Parkera.

Američkom boksaču to je bio tek drugi meč u nešto više od dvije godine od drugog poraza protiv Tysona Furyja, u međuvremenu je nokautom u prvoj rundi pobijedio Roberta Heleniusa.

Nedavno je Wilderova menadžerica Shirley Finkel poručila kako se Brončani bombarder uskoro vraća u ring.

A tome sada svjedoče i snimke iz dvorane gdje Wilder ozbiljno trenira i sprema se za povratak.

– Spreman sam. Uvijek sam, bez obzira na sve, spreman za bilo koga – istaknuo je Deontay Wilder i dodaje:

– Nema veze koliko imam treninga i da li se pripremam tri ili osam tjedana, nije važno, ja sam borac. Mogu se boriti protiv bilo koga…

Nadamo se kako će to dogoditi uskoro, a da je poraz od Parkera samo jedna loša epizoda u njegovoj sjajnoj karijeri.

– Još uvijek sam onaj nemilosrdni gad. U jednom sam trenutku izgubio ljubav prema ovom poslu, ali uspjeh mi je mnogo pomogao da se izvučem iz svake krize – kazao je Brončani bombarder i podvukao:

– Prije sam bio kao štakor u dvorani umjesto da sam dolazio samo uoči borbi. No sad se sve promijenilo, ponovno sam se posvetio boksu. Vratio sam se u dvoranu i prihvatio to kao posao.

Wilder vjerojatno ne bi imao ništa protiv meča s Francisom Ngannouom, a bude li povezao nekoliko pobjeda tada bi se mogao nadati i borbi protiv Anthonyja Joshue.

Odgovori

Back to top button