Boks

Usykov menadžer potvrdio kako je Oleksandr sve ‘potpisao i zapečatio’ za meč protiv Furyja

Prije nekoliko mjeseci Oleksandr Usyk se povukao iz pregovora s Tysonom Furyjem za meč u kojem bi se ujedinili pojasevi boksačkog prvaka teške kategorije.

A onda se u igru uključila Skill Challenge promocija koja želi u prosincu u Saudijskoj Arabiji organizirati veliki boksački spektakl na kojem bi nastupila četiri, u ovom trenutku, najveća boksača teške kategorije (Fury, Usyk, Joshua i Wilder).

Prema posljednjoj izjavi Usykova menadžera Egisa Kilmasa čini se kako bi se Usyk i Fury mogli naći na toj priredbi.

Naime, Kilmas je u objavi na Twitteru odgovorio na video u kojem bivši borac Matt Macklin razočarano komentira nemogućnost dogovaranja borbe između dva prvaka.

U svom odgovoru je otkrio kako je Usyk pristao na uvjete i da je pola posla obavljeno. Čeka se još samo Furyjev pristanak.

‘Da, svi mi želimo da se to dogodi i zahvaljujemo Skill Challenge promociji koja pokušava organizirati taj meč. Samo bih volio da cijeli svijet zna kako je s Usykove strane sve gotovo, potpisano i zapečaćeno’, poručio je Egis Kilmas.

Skill Challenge i Saudijska Arabija poznati su po sklapanju zasebnih dogovora sa svakim borcem kako bi izbjegli sporove.

Izgleda kako je sada na potezu Fury. No mnogo je nepoznanica u vezi s Kraljem Cigana.

Obje strane međusobno su se optuživale za opstruiranje pregovora, pa sada nam ostaje vidjeti što će Fury odlučiti kada je ugovor već pripremljen.

I dok se Oleksandr Usyk priprema za meč protiv Daniela Duboisa koji bi se 26. kolovoza trebao održati u Poljskoj, za Tysona Furyja još se uvijek ne zna tko bi mu mogao biti sljedeći protivnik.

Posljednjih nekoliko dana ozbiljno se šuška da bi Kralj Cigana mogao imati ekshibicijsku borbu protiv bivšeg UFC-ovog prvaka teške kategorije Francisa Ngannoua.

Odgovori

Back to top button