Boks

Tyson Fury vjeruje kako će naći vremena za revanš protiv Francisa Ngannoua

Svjetski boksački prvak Tyson Fury je nedavno u Rijadu podijeljenom odlukom sudaca pobijedio Francisa Ngannoua, te je priznao kako mu je to bila jedna od najtežih borbi u zadnjih deset godina.

A iz tog meča posebno će se pamtiti trenutak iz treće runde kada je Kamerunac, kojem je to bio prvi boksački okršaj, u nokdaun poslao Kralja Cigana.

Ngannou je odlično boksao protiv WBC-ova prvaka, izdržao je svih deset rundi, a na kraju mu je za dlaku izmakla pobjeda.

Nekadašnji UFC-ov borac je oduševio nastupom, te je gotovo preko noći postao jedan od traženijih protivnika. Mnogi boksači teške kategorije pokazali su interes za meč protiv kamerunskog nokautera.

Naravno da to jako godi MMA zvijezdi kojoj su se sada širom otvorila vrata ne samo u slobodnoj borbi već i u boksu.

Nakon meča Francis je izjavio kako bi rado imao revanš protiv Tysona, koji ne odbacuje mogućnost da jednog dana ponovno uđe u ring protiv Kamerunca.

– Nije bilo onako kako smo očekivali. Mislio sam da je samo udarač poput ostalih, ali bio je dobar. Vjerojatno ćemo naći vremena za revanš. Tko bi to pomislio? – kazao je Tyson Fury.

Kralj Cigana je nastavio svoj pobjednički niz što mu je bilo itekako potrebno uoči meča za apsolutnog prvaka teške kategorije Oleksandra Usyka.

Ngannou će vjerojatno morati pričekati barem dvije borbe do mogućeg revanša protiv Furyja.

U međuvremenu, bivši UFC-ov borac dobio ponude od bivših prvaka Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera, a našlo se još nekoliko zainteresiranih boksača.

Odgovori

Back to top button