Boks

Tony Bellew predviđa nokaut u mogućem meču između Joshue i Zhanga: On bi ga pregazio

Zhilei Zhang je nakon dvije uzastopne pobjede nad Joeom Joyceom zauzeo svoje mjesto za stolom najboljih teškaša.

Kinez je nakon jedinog poraza u karijeri protiv Filipa Hrgovića, dvaput svladao Joycea, a posljednja je bila uvjerljivija od prve.

U travnju je slavio prekidom u šestoj, a sada je Britanca nokautirao u trećoj rundi.

Bivši prvak u kruzer kategoriji Tony Bellew ističe kako je Zhang svojim nastupima dokazao da pripada društvu najbolji boksača teške kategorije.

– On je opasan, zar ne? Tko sada želi boksati protiv Zhanga? – rekao je Tony Bellew, te otkrio kako bi ga želio vidjeti u meču protiv Anthonyja Joshue:

– Kao boksački fan vrlo rado bih gledao meč između Zhanga i Joshue, to bi bila briljantna borba. Mislim da Zhang ne bi imao ništa protiv okršaja protiv Joshue. Kada pogledati tešku kategoriju svima je jasno kako je Deontay Wilder najveći udarač. Ali Joshua je odmah iza njega kao drugi najveći udarač. Vjerujem kako bi Joshua pregazio Zhanga.

Bellew ističe kako je AJ još uvijek u usponu i ima 33 godine, dok je Zhang već veteran sa svojih 40 godina na leđima.

– Nisam siguran da je Zhang atletski građen i pokretljiv kao Joshua. Joshua se i dalje razvija, svaki put postaje sve bolji borac. Ljudima se ne sviđa njegov stil, ali on sada ima novog trenera, uči i isprobava nove stvari – kaže Tony Bellew i dodaje:

– Ali nemojte se zavaravati, to je još uvijek onaj Joshua, samo što ga već neko vrijeme nema u ringu. Bude li boksao protiv Zhanga ili Wildera, vidjet ćete Joshuu u njegovom najboljem izdanju. Neki sumnjaju u AJ-a, a ja bih mu savjetovao da nokautira Zhanga.

Odgovori

Back to top button