Boks

Tony Bellew komentirao meč između Furyja i Ngannoua: To je sjajna borba i svi je žele vidjeti!

Oduvijek sam želio boksati i to protiv najboljih. To je bio moj san – često je ponavljao Francis Ngannou koji je ovih dana dogovorio boksački meč protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije nastupit će 28. listopada na priredbi u Saudijskoj Arabiji protiv Kralja Cigana, ali WBC-ov pojas neće biti ulog.

– Nakon što sam postao apsolutni MMA prvak u teškoj kategoriji, to mi je prilika ostvariti san i učvrstiti svoju poziciju najopakijeg čovjeka na svijetu – podvukao je Francis Ngannou.

Bivši boksački prvak Tony Bellew je u objavi na Twitteru podsjetio kako je još prije nekog vremena predvidio kako će Fury boksati protiv Ngannoua.

‘Još prije nekoliko mjeseci sam rekao kako će se to dogoditi i ljudi su me nazvali hejterom! To je sjajna borba i vjerujte mi da će svi to željeti vidjeti! No u tom meču će se netko tko ima svoj profesionalni boksački debi boriti protiv najboljeg teškaša na svijetu – LUDILO!’ – napisao je Tony Bellew na Twitteru, a kasnije je izjavio:

– Iskreno vjerujem da bi Tyson Fury, bude li se tako odlučio, mogao riješiti Francisa Ngannoua u prvoj rundi. MMA i boks su dva potpuno različita sporta, to je kao da su ragbi i nogomet isti, jer se igraju s lopta. Bit će zabavno, a zabavljat će se i Tyson Fury. Mnogo će govoriti, a svaka emisija u kojoj će se pojaviti bit će vrlo gledana, uglavnom će se sve financijski jako isplatiti. Ali kao boksački spektakl – to je običan vic!

Odgovori

Back to top button