Boks

Poznati trener dobio brojne komentare zbog objave o Hrgoviću: ‘Samo se sramotiš’

Filip Hrgović i Amerikanac Michael Hunter bore se za mjesto izazivača u meču za pojas IBF-ova svjetskog prvaka, koji je trenutačno u vlasništvu Anthonyja Joshue. Ta je vijest oduševila navijače hrvatskog udarača, ali ima i onih koji su to teško prihvatili.

Među njima je poznati škotski trener Billy Nelson, koji razvija karijere mnogih boksača, pa tako i Martina Bakolea. Upravo se taj boksač zadnjih tjedana spominjao kao potencijalni Hrgovićev suparnik.

Slavni trener je bio uvjeren kako će Bakole biti sljedeći protivnik hrvatskom nokauteru, ali nije došlo do dogovora.

U svojoj objavi na društvenim mrežama optužio je Hrgovića (ili kako je on napisao Hygovic) da je ponovno izbjegao meč s Martinom, te dodao kako je kukavica. Poručio je kako ostali teškaši strahuju od njegovog borca.

‘Koga je to Hrgović pobijedio da je zaslužio borbu koja će odrediti izazivača?’, upitao je Billy Nelson u svojoj objavi na Twitteru.

Kasnije je uz službenu objavu borbe između Hrgovića i Huntera ostavio komentar s nekoliko emojija trkača. Škotski trener je na svoje objave na društvenim mrežama dobio brojne komentare, a ovo su samo neki od njih:

‘Samo se sramotiš, borit će se protiv nekog tko je prebio tvog borca’.

‘Izbjegava Martina da bi se borio s Hunterom koji je pobijedio Martina? Ne zvuči mi ispravno’.

‘Hunter je pobijedio Martina, a to ga stavlja ispred njega. To je jednostavna matematika’.

‘Uvijek će prihvatiti borbu za prvog izazivača. Zašto to ne bi učinio? Pitanje je zašto Bakole nije u kombinacijama za takav meč’.

‘Nemoj, Billy. Ako će se boriti protiv Huntera za mjesto izazivača, onda izbjegava meč’.

Volim Martina, ali Hrgović je razina više’.

Odgovori

Back to top button