Boks

Pacquiao protiv Garcije u svibnju: Blizu smo dogovora

Manny Pacquiao (62-7-2, 39 KO) uskoro bi se trebao vratiti u ring. Legendarni filipinski boksač posljednju je borbu imao u srpnju 2019. godine, a sad bi mu suparnik trebao biti Mikey Garcia (40-1, 33 KO). Amerikanac je dugo tražio borbu protiv PacMan i napokon mu se želja ispunila.

– Blizu smo dogovora i za nekoliko dana ćemo znati datum i mjesto borbe. Pokušavamo sve dogovoriti za svibanj – kazao je Garcia i dodao:

– Već nekoliko godina želimo dogovoriti taj meč. Ozbiljnije smo razgovore imali prošle godine, prije pandemije koronavirusa, a prije mjesec dana nastavili smo pregovore. Uskoro će sve biti gotovo, jako sam uzbuđen.

Garcia je bivši svjetski prvak u četiri različite kategorije, a posljednju borbu je imao u veljači prošle godine kada je pobijedio Jessieja Vargasa.

Pacquiao je WBA-ov prvak u velter kategoriji i jedan je od najvećih boksača u povijesti, svjetske naslove je osvajao u osam različitih kategorija.

U svom posljednjem meču je nakon 12 sjajnih rundi pobijedio Keitha Thurmana odijeljenom odlukom sudaca. Bio je to Thurmanu prvi poraz u karijeri.

Odgovori

Back to top button