Boks

Oleksandr Usyk: Plešem i pjevam u Furyjevoj glavi

Ukrajinski boksač Oleksandr Usyk se na nedavnom sučeljavanju u Londonu nije upuštao u verbalni sparing s Tysonom Furyjem, koji je ga zasipavao neprimjerenim riječima, neprestano ponavljajući: ‘Usyk kobasica’.

Dugo iščekivani okršaj za naslov apsolutnog prvaka teške kategorije između Usyka i Furyja potvrđen je za 17. veljače u Saudijskoj Arabiji.

Kralj Cigana je tijekom presice svog protivnika iz Ukrajine nazivao ‘ružnim malim čovjekom’ i ‘kobasica’, a slično je nastavio i kod sučeljavanja, pokušavajući Usyka uvući u svoje umne igrice.

Ukrajinski boksač je sa smiješkom je slušao Furyjeva dobacivanja, a kasnije je u razgovoru za Sky Sports potvrdio kako to i očekuje od Tysona, te kako ga to ne smeta.

– Već sam mu ušao u glavu. Plešem i pjevam u Furyjevoj glavi – kazao je Oleksandr Usyk, koji tvrdi kako uopće ne razmišlja o svom sljedećem protivniku:

– Zašto? Zato što me čeka izuzetno težak kamp. Ne mislim na borbu, važni su mi sparinzi koje moram proći. Plivanje, trčanje i sve ostale stvari koje moram proći u trening kampu. Ne razmišljam o Tysonu Furyju. Jedino kada mi padne na pamet je kada ga vidim ovdje kako hoda hodnicima.

Odgovori

Back to top button