Boks

Nakon sastanka sa Sulaimanom: Hrvatska može 2023. biti domaćin WBC-ova kongresa

Zadnji dan boravka u Ciudad de Méxicu, koji je bio domaćin WBC-ova kongresa, bio je ujedno i najvažniji za hrvatsku delegaciju, jer je održan privatni sastanak s WBC-ovim predsjednikom Mauricijom Sulaimanom.

Osim nekoliko važnih elemenata vezanih za aktivnosti WBC-a te potvrde da je Hrvatska ozbiljan kandidat za održavanje WBC svjetskog kongresa 2023. godine, najvećeg i najrenomiranijeg u svijetu po pitanju profesionalnog boksa, na red je došla najveća tema za aktivnosti HSPBS u sljedećoj godini!

Nakon više nego uspješne prezentacije projekta ‘WBC & MEXICO WEEK IN CROATIA’ predstavnicima ministarstva turizma Meksika i Turističke zajednice Meksika, predsjednik je izrazio punu podršku sa strane WBC-a i ključnih institucija te zemlje u realizaciji ovog projekta u Hrvatskoj.

Sada su na redu nadležne institucije u Hrvatskoj i ako bude sve po planu, to će biti ekskluzivni i sigurno među najvećim projektima WBC-a širom svijeta, pa tako i u Hrvatskoj!

U sljedećim mjesecima znat ćemo i odgovor naših institucija. Inače, kongres je bio odlično organiziran s obzirom na vrlo malo vremena za cijelu pripremu.

Odgovori

Back to top button