Boks

Mike Tyson sudjelovat će u priprema Francisa Ngannoua za meč protiv Tysona Furyja

Boksački okršaj između WBC-ova prvaka Tysona Furyja i bivšeg UFC-ovog borca Francisa Ngannoua dogovoren je za 28. listopada u Saudijskoj Arabiji.

Kamerunskom udarači i nekadašnjem prvaku teške kategorije u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji to je prvi profesionalni boksački meč u karijeri.

A kako bi se što bolje pripremio za okršaj protiv Kralja Cigana, Ngannou u svoj tim dovodi i neka poznata boksačka imena.

Tako je ovih dana potvrđeno kako će se u njegov kamp priključiti legendarni Mike Tyson.

– Fury mnogo govori, no bolje mu je da se priprema za meč. Ne bude li me shvatio ozbiljno to bi mu mogla biti najveća pogreška u životu. Mislim da bi mi nekoliko savjeta Mikea Tysona koristilo, ali također možda i Lennoxa Lewisa. Volim taj stil boksa, jako je jednostavan ali efikasan. Jedan ili dva udarca, i to je to – rekao je nedavno Francis Ngannou, a prva želja mu se ispunila.

Iron Mike je ovih dana otkrio svog favorita u meču između Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea, koji će se 12. kolovoza održati u londonskoj O2 Areni.

Na istoj priredbi nastupit će i naš Filip Hrgović protiv Australca Demseyja McKeana.

– Anthony je moj favorit u tom meču! Talentiran je i ne smije izgubiti samopouzdanje. Izgubi jedino kada odustane – rekao je Mike Tyson, te mu poručio:

– Nemoj da te poraz obeshrabri. Upravo si zaradio 30 milijuna dolara! Nemoj to uzimati osobno. Što više pauziraš, bit će ti gore. Da bi bio najbolji, moraš se stalno boriti, sve više i više.

Odgovori

Back to top button