Boks

Mike Tyson i Jake Paul dogovaraju boksački okršaj vrijedan 50 milijuna dolara

Jedan od najvećih boksača na svijetu Mike Tyson uskoro bi ponovno mogao ući u ring. Naime, mnogi mediji prenose kako se dogovara ekshibicijski meč između Irona Mikea i YouTube zvijezde Jeka Paula.

Čini se kako su Mike i Jake postigli usmeni dogovor, no prije dogovora o raspodjeli novca i potpisivanja ugovora za meč vrijednog 50 milijuna dolara treba dobiti licenciju da se borba može održati u Las Vegasu.

Prepreku u dogovaranju borbe mogla bi biti velika razlika u godinama između nekadašnjeg boksačkog prvaka i bivše Disneyjeve zvijezde.

Naime, Mike ima 55, a Jake tek 25 godina, te je posljednjih nekoliko godina bio aktivniji od Tysona.

– Mike i Jake se dogovaraju za ekshibicijski meč u Las Vegasu, te su blizu dogovora. Mike želi siguran novac kako bi ušao u ring i zajamčenu podjelu novca, a to isto želi i Jake – tvrdi jedan neimenovani izvor.

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping ističe kako organizatori meča ne mogu dobiti licenciju u Las Vegasu, no sumnja da će se ta borbe uopće dogovoriti.

– Mike Tyson se borio protiv Roya Jonesa Jr-a na Floridi jer organizatori nisu mogli dobiti licenciju u Las Vegasu. Vjerujem da će tako biti i ovaj put. Las Vegas je prijestolnica borilačkog sporta i Sportska komisija Nevade je vrlo stroga u izdavanju licencija – kaže Michael Bisping i dodaje:

– Hoće li doći do njihove borbe? Mislim da ne. Ja bih više volio vidjeti meč između Jakea Paula i Tommyjem Furyjem. Njih dvojica su slične građe, tu su po godinama i obojica imaju dovoljno boksačkog iskustva.

Kada je u medije procurila informacija kako se dogovara meč vrijedan 50 milijuna dolara, Mike Tyson je demantirao glasine:

– To mi je novo. Jake sam vidio u St. Barthsu, ali to mi nije uopće spominjao.

Jake Paul je nedavno gostovao u Tysonovom podcastu, te je posebno izdvojio jedan trenutak.

– Bio sam s Mikeom Tysonom u njegovom podcastu. On je tako pametan i mudar, sjedio je kraj mene 20-ak minuta i sve je tako lijepo govorio – istaknuo je Jake Paul i nastavio:

– U jednom trenutku kaže: ‘Brate, ti si rođen u znaku Jarca, a s ljudima koji su rođeni 17. siječnja ne treba se petljati’. Kad sam mu rekao kada imam rođendan, on je odgovorio: ‘O moj Bože’.

Jake Paul je 17. siječnja proslavio 25. rođendan!

Odgovori

Back to top button