Boks

Jake Paul vjeruje kako će do četvrte runde pobijediti Natea Diaza: Isjeći ću ga na kockice!

YouTube zvijezda Jake Paul ne vjeruje da će Nate Diaz dugo izdržati u ringu, a sigurno ne tako dugo kao što je predvidio njegov protivnik.

‘Nate Diaz u desetoj rundi’, napisao je bivši UFC-ov borac na društvenim mrežama u objavi kojom je najavio svoju pobjedu.

No postoji jedan problem, njihov meč koji je najavljen za 5. kolovoza u American Airlines Center dvorani u Dallasu. dogovoren je na osam rundi u kategoriji do 83,9 kilograma.

Diazu će to biti debi u boksačkom ringu premda je proslavljeni MMA borac iz Stocktona, kada je ulazio u borilački sport, počeo trenirati boks.

– Oduvijek sam se borio onoliko rundi koliko je predviđeno u mečevima za prvaka – rekao je Nate Diaz, osvrnuvši se na glavne mečeve u UFC-u koje se dogovaraju na pet rundi po pet minuta.

Jake Paul (6-1, 4 KO) je sve svoje dosadašnje borbe od debija 2020. dogovarao na šest ili osam rundi. Tri od njegove četiri posljednje borbe išle su do kraja osme runde.

Diaz i dalje predlaže da njihov meč bude na deset rundi, Paul nema ništa protiv.

Što god želi – istaknuo je poznati youtuber i nastavio:

– Spreman sam, i tako taj meč neće dugo trajati. Mislim da će biti oštar nekoliko rundi, ali ne može me zaustavi. Ja sam brži i jači, mnogo bolji boksač od njega. Isjeći ću ga na kockice. Završit ću meč za četiri runde, a možda i ranije.

Borac iz Stocktona u to baš ne vjeruje, ali priznaje kako ga čeka veliki izazov.

– Budem li izgubio u devetoj rundi bit će grozno – kazao je 38-godišnji Nate Diaz i dodao:

– Onda će reći: ‘Oh, tražio je još rundi’.

Odgovori

Back to top button