Boks

Hearn vjeruje kako Ngannou nije spreman boriti se protiv najboljih: Pa Fury bi se s njime poigravao

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou želi karijeru nastaviti boksanjem, te se nada kako će već ove godine debitirati u ringu.

Kamerunac je oduvijek želio boksati, a to mu je bio i jedan od uvjeta produljenja ugovora s UFC-om.

Kako mu promocija to nije željela dopustiti, kamerunski udarač je početkom godine napustio organizaciju.

Još od ranije je bilo poznato kako Ngannou želi boksati s WBC-ovim prvakom Tysonom Furyjem, a naknadno su se u igru uključilo još nekoliko vrhunskih teškaša među kojima su Deontay Wilder, Anthony Joshua…

Boksački promotor Eddie Hearn vjeruje kako bi se netko poput Furyja jednostavno poigrao s Ngannouom, te smatra kako ne bi imao šanse protiv bilo kojeg teškaša iz Top 20.

Također priznaje kako je Joshuin posljednji nastup protiv Franklina dala trunku nade nekim MMA-a stručnjacima da Ngannou ima šanse šokirati nekadašnjeg prvaka.

– Ni za milijun godina ne možete se s boksačkim sposobnostima Francisa Ngannoua i takvim borilačkim pedigreom natjecati protiv najboljih boksača. Ne samo s AJ-em, nego s bilo kojim teškašem iz Top 20. Jedino što možete je nekoga nokautirati. Ngannou ne treba meč protiv Furyja, koji bi se s njime poigravao. Francis ne bi imao nikakve šanse ni protiv Joshue, Wildera, Whytea, Chisore, Franklina… – rekao je Eddie Hearn gostujući u ‘The MMA Houru, te je dao zanimljiv osvrt na nedavni meč u kojem je Anthony Joshua pobijedio Jermainea Franklina:

– Priznajem, poznavatelji MMA prilika bi Francisu Ngannou dali mnogo bolje šanse u meču protiv AJ-a nakon njegovog posljednjeg nastupa protiv Franklina.

Odgovori

Back to top button