Boks

Hearn: Ne bude li dogovoren meč između Joshue i Wildera, tada bi AJ mogao boksati protiv Hrgovića

Anthony Joshua je prije mjesec dana nokautom u sedmoj rundi pobijedio Roberta Heleniusa, koji je uskočio kao zamjena za Dilliana Whytea.

Među kandidatima za Joshuina protivnika, nakon što je Whyte otpao zbog pada na doping testu, bio je i naš Filip Hrgović.

Najbolji hrvatski boksač borio se na istoj priredbi u londonskoj O2 Areni i prekidom u 12. rundi svladao Demseyja McKeana.

Posljednjih tjedana aktualizirala se priča oko meča između Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera, no izgleda kako su pregovori zapeli.

Joshuin promotor Eddie Hearn otkrio je mogući rezervni plan ne bude li se dogovorio okršaj Joshua – Wilder, koji je planiran za početak sljedeće godine.

– Dogovorili smo uvjete, ali meč se neće održati ne budemo li dobili ugovor. Joshua i Wilder žele borbu, ali dok se novac ne osigura ništa od meča – istaknuo je Eddie Hearn i dodao:

– Ako se uskoro to ne riješi, onda će se AJ vjerojatno boriti u prosincu i to izvan Saudijske Arabije. Anthony želi ostati aktivan. Dugo smo čekali i bili strpljivi, ali sve se rješava vrlo sporo. Ne budemo li nešto uskoro dogovorili tada bi se Joshua u prosincu mogao boriti protiv Filipa Hrgovića ili Andyja Ruiza.

Odgovori

Back to top button