Boks

Furyjev otac razočaran što je Ngannou pokazao na treningu: Tyson će ga razbiti u komadiće

Nakon što se internetom proširila snimka Ngannoua boksačkog treninga, otac WBC-ova prvaka Tysona Furyja nije impresioniran tehnikom koju je pokazao bivši UFC-ov borac.

Naime, Francis Ngannou će 28. listopada u Saudijskoj Arabiji debitirati u boksačkom meču i to protiv Tysona Furyja. Borba je dogovorena na deset rundi.

Kamerunac je nedavno u Las Vegasu imao otvoreni trening za medije, gdje mu je savjete davao legendarni Mike Tyson.

Mnogi su primijetili kako Ngannou ima slabu tehniku i ono što je još važnije sve je izvodio sporo.

Snimka treninga razočarala je Johna Furyja koji smatra kako će ga njegov sin Tyson ‘razbiti na komadiće’.

– Vidio sam Francisa Ngannoua i Mikea Tysona, tog takozvanog trenera, imali su otvoreni trening – rekao je John Fury u objavi na Instagram, pa nastavio:

– Nadam se kako glumi običnog oposuma. Želim vjerovati da je to šala, jer ako nije, molitve mu neće pomoći. On nema niti zrno šanse, neće preživjeti prvu rundu.

Do meča je ostalo manje od mjesec dana i malo je vjerojatno kako Ngannou može poboljšati svoju boksačku tehniku. Furyjev otac vjeruje u brzo pobjedu.

– To će vjerojatno biti Tysonov najbrži nokaut. Ali znate što? Ne smijete tako obmanjivati ljude. Kada organizirate javni trening onda se trebate potruditi – kazao je John Fury i završio:

– Na takvim treninzima morate pokazati što znate, jer ako je to sve, neka mu Bog pomogne. To je sramota. Tyson će ga razbiti u komadiće.

Odgovori

Back to top button