Boks

Francisov menadžer otkriva kako će Ngannou u meču s Furyjem zaraditi više nego u UFC karijeri

Francis Ngannou je nakon napuštanja najveće svjetske MMA organizacije želio dobiti veliki boksački meč kako bi dokazao da se snovi mogu ostvariti.

A upravo je ovih dana potvrđeno kako će bivši prvak UFC-ove teške kategorije 28. listopada na priredbi u Saudijskoj Arabiji boksati protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja, ali pojas neće biti ulog.

U početku se činilo kako će to biti ekshibicijski meč, no kasnije je otkriveno da je dogovorena borba prema službenim boksačkim pravilima, a moguć je i nokaut. Još se ne zna na koliko je rundi dogovorena borba.

Kamerunac će zaraditi najveći honorar u karijeri, a njegov menadžer Marquel Martin to je slikovito opisao.

– Vreća s novcem bit će toliko velika da mu može ispasti na putu do banke. Ne znam što hejteri sada imaju za reći, ponovno će ispasti da su pogriješili. To je honorar koji će Ngannou promijeniti život, a to nam je cijelo vrijeme bilo u planu – rekao Marquel Martin i dodao kako će zaraditi više nego što bi dobio u tri meča prema ugovoru koji mu je UFC nudio:

– Daleko više, stvarno će dobro zaraditi. I kao prvak bi se morao mnogo puta više boriti kako bi uopće približio takvoj zaradi koju će dobiti u meču protiv Furyja. Nije potpisan ugovor za nekakav bezvezan dvoboj, bit će to prava borba.

Odgovori

Back to top button