Boks

Francis Ngannou i Zhilei Zhang dobili ponudu za meč na priredbi u Rijadu, ali je Kamerunac odbio

Kineski boksač Zhilei Zhang se nakon lanjskog poraza protiv Filipa Hrgovića ekspresno vratio na svjetsku pozornicu s dvije pobjede protiv Joea Joycea.

Big Bang je u travnju prekidom u šestoj rundi svladao Britanca, a pet mjeseci kasnije je u revanšu ponovno bio bolji, nadjačao je Juggernauta nokautom u trećoj rundi.

Kraj godine nudi jedan veliki boksački spektakl u Saudijskoj Arabiji s bogatim programom i sjajnim mečevima.

Na priredbi koja će se 23. prosinca održati u Rijadu nastupit će i naš Hrgović protiv Australca Marka de Morija.

A dio tog programa trebao je biti i meč između Francisa Ngannoua i Zhileija Zhanga, no bivši UFC-ov prvak nije prihvatio ponudu.

– Bilo je govora da se 23. prosinca borim protiv Ngannoua. Rekao sam može, bilo bi lagano, poput šetnje parkom. Prihvatio sam ponudu, ali nije Ngannou – rekao je Zhilei Zhang i dodao:

– Nadam se velikoj borbi u Kini sljedeće godine. Mnogo je ljudi angažirano kako bi meč doveli u moju domovinu. Imam vrlo snažan osjećaj da se sprema nešto veliko. Nećete se razočarati budete li gledali moje borbe.

Na priredbi u Rijadu nastupit će bivši svjetski prvaci Anthony Joshua i Deontay Wilder. Event bi trebao predvoditi meč između AJ-a i Otta Wallina, dok će se Brončani bombarder boriti protiv Josepha Parkera.

Odgovori

Back to top button