Boks

Floyd objasnio zašto nije mogao nokautirati Youtubera i otkrio na čemu je zaradio 30 mil. dolara

Boksačka legenda Floyd Mayweather i Youtuber Logan Paul boksali su u ekshibicijskom meču na osam rundi u kojem nije bilo sudaca, ali je bio dozvoljen nokaut. Prekid nismo vidjeli, pa je meč završio bez pobjednika.

Mnoge je iznenadilo što Floyd nije uspio nokautirati Youtubera, što je bivši boksački prvak kasnije objasnio kako je stvar bila u visini i višku kilograma. Naime, Logan je bio dvadeset kilograma teži od Mayweathera.

– Borba ne bi trajala osam rundi da je odlučio krenuti naprijed i više se boriti. Ja sam morao pritiskati i tražiti akciju, a toliko sam manji od njega – kazao je Floyd Mayweather i dodao:

– On bi jednom ili dvaput udario i onda me uhvatio. Nisam mogao mnogo učiniti. A moram priznati da zna hvatati, u tome je jako dobar.

No mnogi u tome ne vide opravdanje. Velika većina smatra kako je njegov povratak u ring i borba protiv Youtuber zvijezde sramota za boks. Floyd ima drugačije mišljenje.

– Kažu nije sve u novcu. Pa djeca ne mogu jesti moju slavu, ali će od novca preživjeti. Za reklamu na hlačicama dobio sam 30 milijuna dolara! Ako ne želite gledati ekshibicijske mečeve, nemojte! Na kraju dana ja sam onaj pametan – istaknuo je Floyd Mayweather i zaključio:

– Najbolji sam u legalnoj pljački banke. Kažete Floyd ne izgleda više tako dobro, moj bankovni račun izgleda sve bolje.

Neporaženi prvak koji u karijeri ima 50 profesionalnih pobjeda mogao bi od nedjeljne boksačke priredbe zaraditi ukupno 100 milijuna dolara. Što nije nemoguće, pa samo od reklame na svojim hlačicama dobio je 30 milijuna dolara.

Odgovori

Back to top button