Boks

Eddie Hearn: Nadam se da će Nate Diaz pobijediti, ali mislim da će ga Jake Paul zaustaviti

Bivši UFC-ov borac Nate Diaz i youtuber Jake Paul dogovorili boksački meč koji će se 5. kolovoza održati u Dallasu.

Poznati boksački promotor Eddie Hearn ne simpatizira nekadašnju Disneyjevu zvijezdu, jer su često bili u sukobu, no smatra kako će Paul pobijediti MMA veteran.

Poznati youtuber je prije nekoliko mjeseci je pretrpio prvi poraz u karijeri, izgubio je protiv Tommyja Furyja.

– Nitko ne zna što će biti s Nateom Diazom, mogao bi biti razbijen na komadiće ili postati izvrstan boksač. Čujem da je sparirao s Andreom Wardom – rekao je Eddie Hearn i dodao:

– Mislim kako će Jake u tom meču lagano stići do trijumfa. Sviđa mi se Nate Diaz i nadam se da će pobijediti, ali mislim da će ga Jake Paul zaustaviti.

Diaz je 15 godina bio u UFC-u, a posljednji je meč imao u rujnu prošle godine kada je ‘submissionom’ u četvrtoj rundi svladao Tonyja Fergusona.

Hearn vjeruje kako je Diaz učinio pravi potez, i to s poslovne strane, što je odmah dogovorio okršaj s Paulom.

– Opasno je kada borac traži neki meč za zagrijavanje i onda ljudi mogu saznati koliko ste zapravo loši ili nemate talenta za boks. To je vrlo riskantna odluka, jer bacate kockice za mali dobitak – istaknuo je Eddie Hearn i zaključio:

– Tako možete izgubiti priliku zaraditi mnogo više u velikoj borbi. Ono što mi se sviđa što je Nate Diaz sve napravio iznenada. Ali da, mogao bi biti razbijen u komadiće ili postati sjajan boksač.

Odgovori

Back to top button