Boks

Dubois u prvoj rundi tri puta bio u nokdaunu, pa pobijedio Lerenu: Imao sam problema s koljenom

Daniel Dubois je otkrio kako je u meču protiv Kevina Lerene imao problema s koljenom, te se zbog toga loše osjećao.

Triple D je u sunaslovnoj borbi boksačke priredbe u Londonu, koju je predvodio meč između Furyja i Chisore, u velikom preokretu prekidom nakon treće runde pobijedio Kevina.

Britanac je prvi put obranio svoj regularni WBA pojas, no o tom dvoboju još će se govoriti.

Naime, Dubois se u prvoj rundi tri puta našao u nokdaunu. Nakon trećeg nokdauna i brojanja još je ostalo desetak sekundi do kraja runde. Čini se kako se zvono oglasilo nešto ranije, a sudac je označio kraj runde.

‘Meč je mogao završiti već u prvoj rundi da Daniela nije spasilo zvono, jer je bio ozbiljno uzdrman. A i nakon isteka treće runde, još je tri, četiri puta pogodio protivnika. Sudac je nakon toga prekinuo borbu i Dubois je pobijedio’, bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Britanski boksač je meč završio u trećoj rundi, ali borba je mogla biti gotova već u prvoj da je sudac drugačije protumačio situaciju.

Ovako je Dubois u drugo rundi primirio Južnoafrikanca, a onda ga u trećoj dobro izudarao. Sudac Howard Foster je na kraju treće runde prekinuo borbu.

– Bilo je nevjerojatno. Zakačio me, a onda mi je koljeno samo propalo. Imam srce ratnika i slušao sam svoj tim. Uopće nisam osjetio njegov udarac – rekao je Daniel Dubois i dodao kako je poslušao savjet trenera Shanea McGuigana:

– Rekao mi je da se smirim i nastavim boksati. Poslušao sam ga i vratio se jači.

Odgovori

Back to top button