Boks

Derek Chisora: Ma da je Ngannou i nokautirao Tysona, digli bi Furyjevu ruku kao da je pobijedio

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Francis Ngannou se krajem listopada u svom boksačkom debiju borio protiv Tysona Furyja.

Kamerunac je svojim nastupom oduševio boksački svijet, ali i iznenadio, ponajprije svog protivnika Kralja Cigana.

Naime, Ngannou je britanskom teškašu priuštio deset teških rundi, a trećoj je ga čak poslao i u nokdaun.

Na kraju su suci više rundi dali WBC-ovom prvaku, koji je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca.

Bilo je to daleko od nastupa borca iz Morecambea na koji smo navikli, što je i sam priznao. A neki i dalje vjeruju da je Ngannou učinio dovoljno za pobjedu.

Derek Chisora je protiv Tysona Furyja izgubio tri puta i dobro poznaje svog sunarodnjaka, u nedavnom razgovoru uživo putem Instagramu je izjavio kako Ngannou ne bi pobijedio što god da se dogodilo u ringu.

– Tyson nije bio u meču, nije uopće bio koncentriran. To nije bio Tyson kojeg viđamo u ringu, protiv Dilliana, Deontaya ili mene. Nije bio usredotočen na borbu, mislio je kako će to biti samo šetnja. A bilo je prava ludnica, sjajna predstava. Cijela produkcija je bila nevjerojatna, kao i sve borbe – kazao je Derek Chisora i dodao:

– Svakako treba pohvaliti Ngannou za pokušaj. Ne možete debitirati u ringu protiv prvaka teške kategorije i samo tako pobijediti. Ma da je Ngannou i nokautirao Tysona, na kraju bi digli Furyjevu ruku kao da je pobijedio. Svakim drugim ishodom nastao bi kaos u boksu. Sve je to zabava, ali postoje pravila. Tko je sljedeći?

Odgovori

Back to top button