Boks

Deontay Wilder nakon Zhileija Zhanga ima u pripremi još jednu borbu

Američki teškaš Deontay Wilder predvodit će Matchroomov tim na priredbi ‘5 na 5’ koja će se 1. lipnja održati u Saudijskoj Arabiji.

Pet boksača momčadi Eddieja Hearna obračunat će se protiv Queensberry promocije koju vodi Frank Warren, a Wilderov protivnik bit će Zhilei Zhang.

Na istoj priredbi u Rijadu za Matchroomovu momčad će nastupiti i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović u dvoboju protiv Britanca Daniela Duboisa.

Wilder i Zhang izgubili su posljednjem meču izgubili protiv istog protivnika Josepha Parkera, te obojica vjeruju kako će pobjedom otvoriti vrata velikim borbama.

A Turki Alalshikh, glavna osoba zadužena na sport i zabavu u Saudijskoj Arabiji, je na društvenim mrežama otkrio kako želi organizirati borbu između Brončanog bombardera i ‘budućnosti teške kategorije‘ – Jareda Andersona.

‘Talentirani Jared Anderson je s nama na priredbi Riyadh Season, koja će se 3. kolovoza održati u LA-u, i mogao bi se boriti protiv Brončanog bombardera Deontay Wildera. Naravno, bude li spreman nakon borbe 1. lipnja protiv Zhileija Zhanga’, napisao je Turki Alalshikh na X-u, te nastavio:

‘Uvijek sam vjerovao da će boks biti na vrhuncu kada imate mlade američke teškaše poput Jareda Andersona. Također vjerujem u njegov talent i njegovu obećavajuću budućnost. Moj mu savjet: Fokusiraj se na budućnost i trening, tome se posveti i stići ćeš do cilja’.

Odgovori

Back to top button