Boks

Deontay Wilder i dalje ne podnosi Tysona Furyja: On je varalica

Bivši svjetski boksački prvak Deontay Wilder trijumfalno se vratio u ring. U listopadu prošle godine je nokautom u prvoj rundi svladao Roberta Heleniusa, te najavio velike planove.

Brončani bombarder tražio je meč protiv Andyja Ruiza, pa se zanimao za okršaj s nekadašnjim UFC-ovim prvakom Francisom Ngannouom, a pokazao je želju i za četvrtom borbom protiv Tysona Furyja.

Wilder je u veljači 2020. pojas WBC-ova prvaka izgubio protiv Kralja Cigana, kao i u revanšu 20 mjeseci kasnije. Njihov prvi meč u prosincu 2018. završio je remijem.

Jedina dva poraza u karijeri i oba protiv Furyja, i danas su vrlo bolna za Wildera.

U veljači su boksali Tommy Fury i Jake Paul, a Deontay i Tyson prijateljski su se pozdravili uoči priredbe.

– Tada sam se pozdravio s Furyjem. Postoje mjesta i vrijeme za određene stvari. Ja ga ne podnosim, jer on je varalica i znam mnogo toga o njemu – kazao je Deontay Wilder, te dodao:

– Ljudi znaju mnogo toga i ne mogu biti zavarani. Ono je bilo primirje. Ne volimo se, ali možemo biti na istom mjestu u isto vrijeme. Drukčije bi bilo da sam ga susreo negdje drugdje, tada me ponesu osjećaji i energija, jako sam nepredvidiv. Fury nije znao što ću učiniti, osjetio sam to, ali postoji mjesto i vrijeme za sve.

Wilder je nakon poraza optuživao Furyja za varanje.

Odgovori

Back to top button