Boks

Daniel Cormier čestitao Ngannouu na boksačkom meču protiv Furyja: Zaradi golem novac

Bivši borac, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier čestitao je nekadašnjem prvaku najveće svjetske MMA organizacije Francisu Ngannouu što je dogovorio boksački meč protiv Tysona Furyja koji će mu promijeniti život.

Kamerunac je stalno primao kritike što je odlučio napustiti UFC, a sada se čini kako je njegova odluka bila ispravna.

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije dogovorio je boksački meč protiv Furyja, koji će se održati 28. listopada u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što je ugovor potpisan, Francisa su zapljusnule pohvale sa svih strana što se kladio na sebe, a na tome mu je čestitao i Daniel Cormier.

– Moraš biti malo naivan da tako izađeš u taj svijet i znaš svoju vrijednost do te mjere da ćeš, čak i kada se zamrači, nastaviti put i stići do cilja – Kazao je Daniel Cormier i dodao:

– Francisu je bilo svega dosta, a onda je shvatio da će zaraditi više novca nego što je ikad mogao zamisliti. Bio je to lud razvoj događaja za Francisa Ngannoua, a mi smo sretni zbog njega. Baš mi je drago što će sada biti dobro plaćen i da će on zbog toga biti sretan.

Ngannou je prije dogovora s Tysonom Furyjem potpisao ugovor s PFL-om.

Partnerstvo je sadržavalo razne pogodnosti za Predatora, ali problem za MMA promociju je što bi se Francis u kavezi borio tek nakon boksačkog meča.

Cormier misli kako se Kamerunac, bude li meč protiv Furyja prošao dobro, možda uopće neće boriti u PFL-u.

– Borite se protiv Tysona Furyja u boksačkom meču i morate se prepustiti onome što on želi. Hoće li se Francis Ngannou ikada boriti u PFL-u? Ne znam. Možda je ovo sada jedna od onih situacija kada osjeti da može dobro zaraditi i više ga ništa drugo neće zanimati – dodao je Daniel Cormier.

Odgovori

Back to top button