Boks

Carl Froch sumnja da će Fury do veljače biti spreman za Usyka: Opustit će se tijekom blagdana

Prije nekoliko je dana Furyjev otac izjavio kako Tyson neće biti spreman za okršaj protiv Oleksandra Usyka za priredbu koja je dogovorena za 17. veljače u Saudijskoj Arabiji.

John Fury je izrazio zabrinutost zbog tjelesnog izgleda svog sina i ne baš uvjerljivog nastupa protiv Ngannoua, a onda se dotaknuo i kratkih priprema uoči najvećeg meča u karijeri.

Dvojica neporaženih boksača trebali bi se u drugom mjesecu sljedeće godine u Rijadu boriti za apsolutnog prvaka teške kategorije.

Bivši britanski boksač Carl Froch također je izrazio sumnju kako se meč Fury – Usyk možda neće dogoditi tog datuma, a kao razlog je naveo Furyjevu sklonost uživanju jelu i piću za blagdanskim stolom.

– Tyson mora preživjeti Božić i Novu godinu. Ne smije se previše opustiti i nekontrolirano uživati u jelu i piću. Ne treba se više debljati, i sada ima nekoliko kilograma viška, zar ne? Ali sumnjam da će se držati pravila – rekao je Carl Froch i dodao:

– Prejest će se i uživati s obitelji koja je stvarno divna, supruga i sedmero djece. Opustit će se tijekom blagdana i kasno će početi trenirati. Bude li tako, nema teorije da se bori u veljači. Mislim da će meč biti pomaknut za ožujak.

Odgovori

Back to top button