Boks

Canelo Alvarez otkrio koliko se još dugo želi boriti prije odlaska u mirovinu

Canela Alvareza se neko vrijeme povezivalo s Terenceom Crawfordom, Davidom Benavidezom i Jaimeom Munguijom, no čini se kako će sljedeći protivnik apsolutnom prvaku super srednje kategorije biti Jermall Charlo.

Jermall će pokušati osvetiti svog brata blizanca Jermella Charla, koji je lani krajem rujna jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv meksičke boksačke zvijezde. Borba bi se trebala dogovoriti za 4. svibnja.

Tridesettrogodišnji Canelo je na vrhuncu forme no svjestan je kako nakon 64 borbe mora pomalo razmišljati o posljednjoj fazi karijere. Meksikanac je u profesionalnom boksu već 18 godina i za to je vrijeme izborio 60 pobjeda (39 nokauta), a ima po dva poraza i remija.

Fight Hub Marcos je u objavi na X-u otkrio kako Canelo misli boksati još barem pet godina.

Alvarez je s TV Aztecom potpisao ugovor na još godinu dana kako bi u svojoj domovini boksački fanovi mogli besplatno gledati njegove borbe.

Naime, meksičke televizijske mreže htjele su napraviti ‘pay-per-view’ emisije no Canelo je svojim navijačima osigurao da još barem godinu dana uživaju u nastupima jednog od najvećih svih vremena.

Odgovori

Back to top button