Boks

Boksači Nokauta osvojili osam naslova prvaka Zagreba, a Leonardo ukupno 15 medalja

U Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu u organizaciji ZBS-a održano je od 4. do 6. ožujka Prvenstvo Zagreba u svim dobnim kategorijama, piše na službenoj stranici HBS-a.

Nastupili su i reprezentativci koji se pripremaju za Europsko prvenstvo za seniore i seniorke U-22 koje se od 11. do 24. ožujka održava u Poreču – Nikolina Ćaćić (Omega) i Noa Ježek (Titan Gym).

Najviše titula prvaka Zagreba osvojili su boksači Nokauta (8), a iza njih su Titan Gym i Leonardo s po šest zlatnih medalja u svim kategorijama. Odličja je podijelilo 13 zagrebačkih klubova.

Ukupno je nastupilo 98 boksačica i boksača iz 15 zagrebačkih klubova.

BK Leonardo uz to je imao još sedam finalista i osvojio sedam srebrnih medalja, te dvije brončane pa ukupno broji 15 osvojenih medalja na gradskom prvenstvu.

Održano je 26 finalnih borbi. U ženskoj konkurenciji Hrvojka Čudina iz BK OMEGA proglašena je najboljom tehničarkom prvenstva, a Nikolina Ćaćić najboljom boksačicom prvenstva.

U muškoj konkurenciji Jure Babić iz BK LEONARDO proglašen je najboljim boksačem prvenstva, a Marko Pralas z BK TITAN GYM najboljim tehničarom.

Sve rezultat možete naći OVDJE.

Odgovori

Back to top button