Boks

Babić najavio meč protiv Moline: Ne želim normalnu borbu, hoću da bude bolna

Alen Babić (8-0, 8 KO) je u ponedjeljak saznao ime novog suparnika na Matchroomovoj priredbi koja će se održati 30. listopada u Londonu, a koju predvodi okršaj između Dilliana Whytea i Otta Wallina.

Savage će boksati protiv Amerikanca Erica Moline (28-7, 20 KO) koji se prije dvije godine borio protiv našeg Filipa Hrgovića. Hrvatski teškaš je u tom dvoboju pobijedio nokautom u trećoj rundi.

Babić je na Instagramu objavio fanovim protiv koga se bori, te istaknuo kako je zadovoljan što je njegov tim pronašao protivnika koji nije autsajder.

‘Tako timovi funkcioniraju i tako se dogovara! Uzmite svoju je**nu olovku i zapisujte! Tako izgleda kad netko vjeruje u vas! Svoju najveću borbu posvećujem čovjeku koji je stvorio Savagea – Dillianu Whyteu’, napisao je Babić u objavi, te dodao:

‘Savage ponovno poziva svoju vojsku. Pozornica je O2 Arena, protivnik je Eric Molina. Bol je na meniju, prigrlimo je. Ne želim normalnu borbu, hoću da bude bolna. Eric Molina, nadam se da si spreman jer ovo će biti bolna borba. Sretna ti Noć vještica.”

Babić se trebao boriti protiv bivšeg WBA prvaka Lucasa Brownea, ali je Australac otkazao meč. Sada je dobio trenutačno 63. boksača na BoxRec ljestvici teškaša.

Odgovori

Back to top button