Boks

Anthony Joshua nema namjeru prihvatiti milijunski iznos kako bi odustao od revanša protiv Usyka

Britanski boksač Anthony Joshua demantirao je informaciju koja se u ponedjeljak ujutro pojavila u medijima da će prihvatiti 18 milijuna eura kako bi Tysonu Furyju i Oleksandru Usyku omogućio borbu za apsolutnog prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

Navodno bi trebao dobiti visoki novčani iznos bude li oslobodio put pregovorima za okršaj između Furyja i Usyka za ujedinjenje naslova.

Kralj Cigana želi taj meč, no Joshua po ugovoru ima pravo tražiti revanš protiv Usyka, koji ga je krajem rujna pobijedio i uzeo WBA, IBF, WBO i IBO pojas prvaka.

Anthony je u objavi na društvenim mrežama odbacio svaku tvrdnju da je vidio bilo kakav ugovor ili nešto potpisao.

– Čujem kako se govori da ću prihvatiti 18 milijuna eura i odustati od revanša protiv Usyka. Nisam vidio nikakav ugovor ili bilo što potpisao – kazao je Anthony Joshua i nastavio:

– Prestanite slušati gluposti. Dovoljno sam pametan da sam donosim odluke. Ako želite nešto znati o meni, onda me pitajte i slušajte što vam govorim. A kada vam ja nešto kažem onda je to stvarno. Moje su odluke uvijek pametne i promišljene.

Izgleda kako je Anthony Joshua potpuno posvećen uzvratnom meču protiv Oleksandra Usyka koji mu je na londonskom spektaklu 25. rujna uzeo četiri pojasa prvaka.

Tyson Fury mogao bi dobiti meč protiv Dilliana Whytea.

Odgovori

Back to top button