Boks

Anthony Joshua i dalje želi meč protiv Deontaya Wildera

Tjednima uoči boksačke priredbe u Rijadu, koja je se održala prošlog vikenda, jedna od čestih tema bila je potencijalna borba između Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Meč je čak najavljen za ožujak sljedeće godine, ali Brončani bombarder je slabim nastupom na ‘Day of Reckoning’ eventu u Saudijskoj Arabiji doveo taj dvoboj u pitanje.

Naime, AJ je svoj dio posla uspješno odradio pobjedom protiv Otta Wallina, no Wilder je bio inferioran u obračunu s Josephom Parkerom i na kraju je izgubio.

Joshuin promotor Eddie Hearn je nakon meča izjavio kako ne zna hoće li Anthony sljedeći meč imati protiv Deontaya bez obzira na dogovor s američkim teškašem.

– Joshua želi ponovno postati svjetski prvak. Sada nas čeka meč između Hrgovića i AJ-a za naslov – kazao je Eddie Hearn.

No izgleda kako je Anthony Joshua, nakon nekoliko prespavanih noći, zadržao interes za meč protiv Deontaya Wildera.

– To je elitni boks i nikad se ne zna što će se dogoditi. Wilder nije uspio pobijediti Parkera, ali to ne treba biti prepreka za naš međusobni obračun – rekao je Anthony Joshua i dodao:

– Svima mogu zaprijetiti, a i dalje vjerujem kako je Wilder opasan protivnik. Naš meč bi svi željeli gledati i donio bi veliku zaradu. Odluku ću prepustiti svom timu. Mogu se boriti protiv bilo koga, sa sam spreman.

Odgovori

Back to top button