Boks

Amir Khan o meču između Jakea Paula i Mikea Tysona: Nadam se da ga neće ozlijediti

Bivši britanski boksač i svjetski prvak Amir Khan je uoči meča između Jakea Paula i Mikea Tysona podijelio svoju zabrinutost.

Naime, Khan zna koliko je opasno i riskantno preskočiti nekoliko težinskih kategorija, jer to može završiti s ozbiljnim posljedicama.

Nešto slično se i njemu dogodilo 2016. kada je preskočio dvije težinske kategorije kako bi se borio protiv Canela Alvareza.

Meč je održan na priredbi u Las Vegasu, a Meksikanac je pobijedio Khana brutalnim nokautom u šestoj rundi. Amir je ostao nepomično ležati na tlu.

Mnogi strahuju kako bi Paul mogao završiti na isti način bez obzira na to što 57-godišnji Iron Mike ima 30 godina više od poznatog youtubera.

Njihova mega-borba najavljena je za 20. srpnja na AT&T stadionu u Arlingtonu, a održat će se u režiji Netflixa.

– Wow, borba između Mikea Tysona i Jakea Paula, tko bi rekao da će dogovoriti tu borbu. Mike Tyson je boksačka legenda i netko s kime se želite petljati u ringu. Sad je stariji i već dugo u mirovini, ali on i dalje trenira – rekao je Amir Khan i dodao:

– Osjećam kako bi on stvarno mogao ozlijediti Jakea Paula. Jednostavno ne mogu vjerovati što Jake Paul misli. U ring će ući protiv velikog teškaša i imat će meč u kojem može nastradati.

Potom se zapitao koja je motivacija za tučnjavu.

– Je li to samo ‘hype’ s time što su Mike i Jake to objavili u isto vrijeme? Ovo je nestvarno i nadam se da ga Mike na kraju neće ozlijediti. Sviđa mi se Jake, ali Mike nije osoba s kojom se želiš petljati ili raditi ekshibicijski meč, pogotovo kad si manji manji i lakši od protivnika – istaknuo je Amir Khan, podvukao:

– Ne znam kuda to ide i hoće li se taj meč stvarno dogoditi? Čudi me i šokiran sam. Mike Tyson svoje protivnike pobjeđuje nokautom. Iako je u pedesetima, još uvijek je jako opasan i tip s kojim se ne treba petljati.

Odgovori

Back to top button