Autor: Boris
Datum objave: 20.10.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


ZAVRŠILO PRVENSTVO U ZADRU

Prvenstvo Hrvatske u boksu

Nastupilo je 87 boksača iz 28 klubova, a nakon eliminacijskih (po potrebi) borbi, četvrtfinala, polufinala i finala titulama najboljih okitili su se redom:

Renato Stojanović (Radnički) u muhi, Orhan Avdi (Pula) u bantamu, Mirsad Ahmeti (Pula) u peru, Filip Pavić (Leonardo) u lakoj, Boris Katalinić (Lokomotiva) u poluvelteru, Borna Katalinić (Lokomotiva) u velteru, Ante Čepo (Osijek) u srednjoj, Hrvoje Sep (Leonardo) u poluteškoj, Stjepan Vugdelija (Sinj) u teškoj i Marko Tomasović (Pit bull) u superteškoj preko 91 kilograma.

Najuspješnijima su - klub, boksač i tehničar - proglašeni BK PUla s dvije zlatne i dvije srebrne medalje te Zagrepčani Borna odnosno Boris Katalinić.

Splićanin Tomasović suvereno je obranio naslov, a u subotu ga u Milanu očekuje olimpijski pobjednik koji je među ostalima na putu k tituli (u prvom kolu 13:1) svladao i 27-godišnjaka te aktualni svjetski prvak u superteškoj kategoriji Roberto Cammarelle.

Od 5. do 15. studenog, pak, hrvatske će reprezentativce ugostiti Liverpool na 37. Europskom prvenstvu na kojem Ahmeti iz Plovdiva prije dvije godine brani broncu do 54 kilograma.
1107
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije