Autor: Boris
Datum objave: 30.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


WLADIMIR KLITSCHKO

Hayea ću naučiti pameti

Ukrajinski boksač Wladimir Klitschko dao ekskluzivni intervju za web stranicu specijaliziranu za boksačke sportove Fightnews.com, pročitajte više..

IBF, WBO i IBO prvak u teškoj kategoriji, Wladimir Klitschko, jučer je razgovarao s novinarom Fightnews.com-a u kojem je iznio planove za buduću borbu s Britancem Davidom Hayeom.

Mlađi brat će se ubrzo suprostaviti Davidu Haye koji željno iščekuje meč karijere. Haye je često znao zbiti šale na račun braće Klitschko, a vrijeme je da ga jedan od braće nauči pameti-kako i sam Wladimir kaže. Borba samo što nije dogovorena, potrebno je dogovoriti još nekoliko detalja i potpisati ugovor. Još jedan mogući protivnik Wladimira je i Chris Arreola s kojim će navjerojatnije nastupiti u Los Anglesu sredinom svibnja.


Wladimir će se za predstojeće borbe pripremati u austrijskim Alpama u svojem kampu, a borba će se održati na Stamford Bridge Stadionu. Ukrajinskom boksaču to niti malo smeta, jer kako kaže i brat i on imaju dobra iskustva sa borbi u Engleskoj.

Na pitanje „Da li je David Haye dobar boksač?“ Klitschko je odgovorio kako Haye ima veliki jezik. Naučit ću ga dobrom ponašanju, neće izdržati dvanaest rundi.
1295
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije