Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Wladimir Klitschko u Puerto Ricu

Svjetski prvak po WBO verziji u teškoj kategoriji, Wladimir Klitschko sastao s šesterostrukim prvakom Oscarom De La Hoyom i WBO prvakom u muha kategoriji Ivanom Calderonom tijekom njegovog posjeta gradu u kojem De La Hoya trenira za meč protiv Steve Forbesa koji će se održati 3. svibnja.

Prema pisanju news portala fightnews.com Klitschko je stigao u Puerto Rico u Nedjelju na trodnevni posjet na kojem će primiti WBO Super Champion pojas. Svečana ceremonija dodjele WBO pojasa održati će se večeras.

Atmosfera u dvorani je bila kao susret dvaju prijatelja koji se nisu dugo vidjeli. Klitschko je čak izrazio želju trenirati za buduće mečeve u toj istoj dvorani gdje trenira i De La Hoya. „Ovo je prva boksačka dvorana koju sam vidio u Puerto Ricu i odlična je. Mislim da ću razmisliti o Puerto Ricu kao sljedećoj destinaciji za svoje treninge.“ – izjavio je Klitschko.


Tijekom svog posjeta Klitschko je sa Francisom Valcarcelom inače WBO presjednikom otišao i na partiju golfa u južnoistočni dio Puerto Rica.

4234
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije