Autor: mi
Datum objave: 10.10.2019


Witherspoon: Usyk će shvatiti da je teška kategorija potpuno drugačija igra

Chazz Witherspoon (38-3, 29 KO) ovog je tjedna zamijenio Tyronea Sponga i borit će se za vikend protiv Oleksandra Usyka (16-0, 12 KO) u njegovom debiju u teškoj kategoriji.

38-godišnji Amerikanac zamijenio je Surinamca nakon pada na doping testu i već je treći planirani protivnik za debi olimpijskog pobjednika iz 2012. na novoj težini. Usyk se prvotno u svibnju trebao boriti s Carlosom Takamom.

 

Witherspoon je neporažen već 7 godina, ali u međuvremenu nije ostvario nijednu značajnu pobjedu.Tijekom karijere gubio je od Chrisa Arreole, Tonyja Thompsona i Setha Mitchella.

“Dobio sam zadnjih osam borbi i zaista osjećam da sam spreman dočekao ovakvu veliku priliku i dat ću svaki djelić sebe u ovu borbu” rekao je Witherspoon.


„Ne mogu dočekati da se borim s Usykom u Chicagu. Trenirao sam za veliku borbu i nema veće od ove. Oleksandr dolazi u tešku kategoriju i shvatit će da je ovo potpuno drugačija igra.”


U glavnoj borbi priredbe u Chicagu Dmitry Bivol (16-0, 11 KO) brani WBA naslov u poluteškoj kategoriji protiv Dominikanca Lenina Castilla (20-2-1, 15 KO).

481
Kategorije: Boks
Tagovi: Oleksandr Usyk
Najpopularnije
Najnovije