Autor: mi
Datum objave: 23.01.2020


Wilderov menadžer: Ne znam o čemu Joshua priča, nismo zainteresirani za nikakvu ponudu

Anthony Joshua prije nekoliko dana je izjavio da će učiniti sve kako bi se ugurao između treće planirane borbe između Deontaya Wildera i Tysona Furyja.

WBC-ov prvak u teškoj kategoriji 22. veljače brani naslov u revanšu s ‘Kraljem Cigana’, a u ugovoru postoji opcija i za treću borbu koja bi se održala također ove godine.


AJ je izjavio da su pripremili novu ponudu za borbu s Wilderom s kojom je Amerikančev tim upoznat.

“Svi žele Wilderovu pobjedu jer svi žele vidjeti njegovu borbu sa mnom. Wilder ima sjajnu desnicu, ja imam odličnu ljevicu. To je sjajan boksački meč. Održali smo sastanak u vezi toga. Ta borba ima veliki potencijal. Čujem da Fury i Wilder imaju treću borbu dogovorenu za kraj godine, ali moramo ih nečime osujetiti” rekao je Joshua za Sky Sports.

“Moramo napraviti nešto što će skrenuti pažnju Wilderu tako da i ako pobijedi misli: Iako imam klauzulu o revanšu, vidjet ću kako mogu izmanipulirati ugovor, izvući se iz njega i boriti se za naslov neospornog prvaka.

Jedan od Wilderovih menadžera, Shelly Finkel, koji je bio savjetnik i Mikeu Tysonu i Evanderu Holyfieldu, odbacio je njegove izjave i rekao da nikakvog sastanka nije bilo niti će ga biti.

“Ne znam o čemu Joshua priča. Nismo zainteresirani za nikakvu ponudu” rekao je Finkel za World Boxing News.

“Deontayov i naš fokus je na Tysonu Furyju. U ovom trenutku ne fokusiramo se na ništa drugo."


Foto: Amanda Westcott

886
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije