Autor: mi
Datum objave: 05.12.2018


Wilder: Želim revanš s Furyjem što prije - Bog je podigao tog čovjeka s poda za revanš

Deontay Wilder tijekom telefonske konferencije s novinarima otkrio je svoj sljedeći potez.

WBC-ov prvak želi revanš s Tysonom Furyjem prije nego borbu s Anthonyjem Joshuom.


Njihova sjajna borba prošlog vikenda u Los Angelesu završila je bez pobjednika, a Amerikanac je tijekom meča dvaput rušio 'Kralja Cigana'.

U uvodu u meč obojica su iskazivali, ponekad prikriveno, međusobno poštovanje i Wilder je i napomenuo da privatno cijeni Furyja.


"Voljan sam i spreman dati priliku Furyju što prije. Jedina ispravna stvar je dati Furyju revanš što prije. Ja sam spreman kad on bude spreman. Spreman sam dati fanovima ono što žele i završiti tu priču o tome tko je pobijedio jednom za svagda."


"Svi pričaju o ovoj borbi i zato ćemo se još jednom boriti. Neki misle da je on pobijedio, neki da sam ja, a neki da je bilo neodlučeno. Ja ne znam kako se taj čovjek podigao s poda. Ne zna ni on kako je ustao. Mislim da je imao vojsku molitelja oko njega. Bog je podigao tog čovjeka s poda za revanš."


"U revanšu nema izgovora. Vidjeli smo što je u stanju izvesti - podići se i nakon što sam vidio kako mu se oči okreću. Mnogi misle da je borba tada trebala biti prekinuta. U devet od deset takvih slučajeva sudac bi odmah prekinuo."

"Neki misle da ja ne želim revanš. Zašto ne bih želio? Ja sam najopakiji čovjek na planetu. Ne želim nikoga drugog osim Tysona Furyja i mislim da fanovi zaslužuju revanš."

"Sve zanima što će se dogoditi u drugoj borbi. Ona će odgovoriti na sva pitanja. Mislite da je prva borba bila nešto? Moj Bože, ne mogu dočekati drugu. Ako bude dobra kao i prva mogli bi odraditi i trilogiju. Mene nikad niste vidjeli u dosadnoj borbi. Fury i ja smo pravi šampioni. Našli smo se, razgovarali i dogovorili borbu zato jer smo mi najbolji u teškoj kategoriji i to smo željeli dokazati. To smo zajedno ostvarili i bilo je sjajno. Sada smo spremni to ponoviti."


Wilderovoj odluci vjerojatno su pomogle i prve procjene o prodaji PPV-a koje govore da su prodali preko 300 000 prijenosa što je najviše u zadnjih 15 godina u SAD-u za borbu teškaša.

697
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije