Autor: mi
Datum objave: 05.10.2019


Wilder: Usyk ne predstavlja prijetnju za mene, ali sviđa mi se Dubois

Deontay Wilder ne smatra Oleksandra Usyka prijetnjom.

WBC-ov prvak ukratko je prokomentirao dizanje olimpijskog pobjednika i bivšeg nesopornog prvaka u cruiserweightu u tešku kategoriju. Neporaženi Usyk idućeg će vikenda u Chicagu debitirati na novoj težini protiv Tyronea Sponga.


"Oleksandr Usyk ne predstavlja prijetnju za mene. On je premali za mene. Puno se kreće i takve stvari, ali to me ne uznemirava" izjavio je Wilder u intervjuu za Sky Sports.


Od nadolazećih teškaša 'Bronze Bomber' je izdvojio mladog Britanca Daniela Duboisa.


"Na horizontu je nekoliko sjajnih Britanaca. Stvarno mi se sviđa Daniel Dubois. Stvarno mi se sviđa taj mali. Jak je, čini se iznimno usredotočen, čini se vrlo discipliniran u onome što radi, čini se da je na zadatku."

 

"Defintivno mu želim svako dobro pri usponu. Mislim da će biti dobar izazivač. Bilo meni ili nekome drugome. Mislim da će definitivno jednog dana doći do borbe za naslov svjetskog prvaka. Hoće li postati svjetski prvak? Tko zna? Ali, mislim da će doći do borbe za naslov. Ima još boraca koji mi se dopadaju, ali on se najviše ističe."


Wilder sljedeću borbu ima 23. studenog kada se u dobrovoljnoj obrani naslova po drugi put bori s Kubancem Luisom Ortizom. To će mu biti 10. obrana naslova WBC-ovog prvaka svijeta u teškoj kategoriji.Foto: Stephanie Trapp

1083
Kategorije: Boks
Tagovi: Oleksandr Usyk, Deontay Wilder, Daniel Dubois
Najpopularnije
Najnovije