Autor: mi
Datum objave: 14.04.2019


Wilder: Uskoro ću postati najplaćeniji sportaš svijeta

Floyd Mayweather četiri je godine bio najplaćeniji sportaš svijeta.

Deontay Wilder planira ostvariti isto. WBC-ov prvak u teškoj kategoriji odbio je prvu ponudu za borbu s Anthonyjem Joshuom u iznosu od 15 milijuna dolara.


Samo nekoliko mjeseci poslije DAZN mu je ponudio 40 milijuna dolara za istu borbu u paketu od 100 milijuna dolara za tri meča za taj streaming servis.

I tu je ponudu odbio.

'Bronze Bomber' vratit će se u ring 18. svibnja u New Yorku protiv obveznog izazivača Dominica Breazealea u devetoj obrani naslova prvaka svijeta u teškoj kategoriji.


U sljedećim mečevima volio bih odraditi revanš s Tysonom Furyjem i boriti se s Joshuom, a vjeruje da će pri tome zaraditi puno više nego mu je dosad bilo ponuđeno.


"Neće mi biti teško dogovoriti borbe s Joshuom i Furyjem. Ja se kladim na sebe. Ja vučem poteze koje želim. Ti momci moraju raditi ono što im se kaže. Ja dajem naređenja i upućujem zahtjeve. Oni ih primaju. To je razlika između mene i njih. Ja se mogu slobodno kretati i ići u smjeru kojem želim. Uskoro ću biti najplaćeniji sportaš na svijetu. Ako mi ne vjerujete samo čekajte i gledajte. DAZN-ova ponuda nije bila prava. Ne možete dogovoriti posao ako ne znate što se događa na drugoj strani. Ako vam ne žele dati informacije kako možete nastaviti?" izjavio je za Daily Mail.


"Ja nisam u biznisu samo zato da bih zaradio neke novce koji su mi ponuđeni. To nisam ja. To nikad nisam bio ja. Ja gledam širu sliku. Vi mi pokušavate prodati broj, a ja znam da je iznos iza toga puno veći. Mislili su da sam ja neki tip pred kojeg će baciti novac i da ću ja sve prihvatiti, ali saznali su suprotno na teži način. Mi smo došli ozbiljni i tražili smo ozbiljne dogovore. Nismo ih dobili i zbog toga smo otišli do neke druge prilike."


"Boks je poput vremena. Može se promijeniti svakog trena. Iako smo mi svi s različitim televizijskim kućama najbolje u svemu je da su vrata za sve nas otvorena. I dalje se vode razgovori. Pregovori su i dalje u tijeku. Nakon što sva trojica odradimo sljedeće borbe dolazi vrijeme za ozbiljne pregovore. Pravi razgovor. Bez igre. Ja nemam vremena za igru. Puno stvari se događa u mom životu i to na pravi način. Ono što mi pripada to ću i dobiti."

"Ja se želim boriti s tim momcima. Želim da bude jedan prvak, jedno lice, jedno ime. Želim da se to dogodi na pravi način, pošten način. Tako da na kraju možemo reći da smo to napravili, možemo se izgrliti i vratiti uzdržavati naše obitelji."
Foto: Esther Lin

709
Kategorije: Boks
Tagovi: Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije