Autor: mi
Datum objave: 28.03.2019


Wilder: Razumijem Furyja. Ja sam ogroman rizik za njegovo zdravlje i karijeru

Iako su bili blizu dogovoru za revanš Deontay Wilder i Tyson Fury krenuli su svaki svojim putem.

30-godišnji Britanac otkazao je novi susret s WBC-ovim prvakom nakon što je potpisao ugovor s Top Rankom i ESPN-om koji će mu donijeti više od 100 milijuna dolara.

Prva borba u prosincu završila je kontroverznim remijem, jer se većina promatrača slaže da iako je Fury dvaput bio na podu tijekom borbe trebao je ponovno postati svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Wilder će se na kraju 18. svibnja boriti protiv obveznog izazivača Dominica Breazealea, dok će Fury u svom vegaškom debiju 15. lipnja snage odmjeriti s Nijemcem Tomom Schwarzom.

"Razgovarali smo i rekao je da želi borbu. To se dogodilo tek tako. Nisam se morao boriti s Furyjem, ali sam se želio boriti s najboljima. Nemojte sumnjati u mene kada kažem da želim otkloniti sve sumnje" izjavio je 33-godišnji Amerikanac.

"Želio sam dati tu borbu fanovima. Želio sam vam dokazati da sam najbolji. Ne vidim ništa loše u tome. Ljudi koji to ne žele vidjeti nisu ljubitelji boksa, oni su samo tu da nizazivaju kaos."

"Ja ne mogu kontrolirati te tipove i put koji oni odabiru u životu. Oni će izabrati ono što je najbokje za njih i njihovu karijeru. Ja sam rizik, visoki rizik. Ja sam ogroman rizik za svačije zdravlje i karijeru."

"Kad su odugovlačili tjedan dana nakon što su dobili ugovor znao sam da se nešto sprema. Moj menadžer Shelly rekao je: Ne javljaju se na telefon, možda se jave. S obzirom da su Shelly i Frank Warren (Furyjev promotor) prijatelji znali smo da nešto nije u redu. Ali sada je sve dobro."


374
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije